Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BAŞKAN CANKUL’DAN AÇIKLAMA

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçede yapılan AK Parti İlçe Kongresi’nin ardından açıklama yaptı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail

Başkan Cankul, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, 23 yıldır hizmet ve eser siyasetiyle davamıza olan inancımızı bir an bile sarsmadan, bize güvenen Vefalı Yurt Kepsut, Kuva-i Milliye şehri Balıkesir olarak durmadan, yorulmadan ilerliyoruz.
Bizi yıldırmaya ve bölmeye çalışan hain terör örgütlerine, ülkemizi parçalamaya kalkışan hainlere rağmen, aziz Türk milletinin kadim gücü ve inancıyla vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Hainlerin tüm çabalarına rağmen daha çok çalışacak, daha fazla yerli ve milli üretim yapacağız.
Hain saldırıda ve ebediyete uğurladığımız tüm şehitlerimiz adına Fatiha okuyarak başladığımız 8. Olağan Kongremiz’in ilçemize ve Balıkesir’imize hayırlı olmasını diliyor, kongremize katılan AK Parti Balıkesir Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Av. Belgin Uygur, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Aydemir, önceki dönem Milletvekillerimiz Sayın Dr. Ali Osman Sali ve Av. Mahmut Poyrazlı, değerli AK Parti İlçe Başkanlarımız, STK başkanlarımız ve Vefalı Yurt Kepsutlu çok kıymetli dava arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyor, yeni yönetimin üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.