Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BAÜN’DE SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Balıkesir Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen, “Kariyer Günleri 2024” etkinliğinde öğrenciler ve sektör temsilcileri bir araya geldi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Balıkesir

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen programa, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl, Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatmagül Tolun, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinliğin açılışında konuşan Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatmagül Tolun etkinlik hakkında katılımcılara bilgi verdi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da konuşmasında; etkinliğin, öğrenciler ve sektör temsilcilerini bir araya getirmesi bakımından önemine dikkat çekerek etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara da teşekkür etti.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Etkinlik, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun katılımcılara plaket takdiminin ardından moderatörlüğünü Balıkesir Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Doç. Dr. Hakan Çıtak’ın yaptığı, BASİAD Başkanı Selçuk Savaş, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Buse Tellioğlu, Yarış Kabin A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şeyma Yarış, Assan Panel İnsan Kaynakları Direktörü Dilek Akçer, BEST A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zafer Mizan, Nestle Balıkesir İnsan Kaynakları Müdürü Buket Daşkın’ın konuşmacı olarak katıldığı birinci oturum ile devam etti. Balıkesir Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Doç. Dr. Hakan Çıtak’ın moderatörlüğünü yaptığı, Altan Otomotiv Firma Sahibi Refik Altan, Balıkesir Modern Metal İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Firma Sahibi Barış Durmaz, Balayka Mühendislik Ltd.Şti Firma Sahibi Aytuğ Yarmaz, Altın Otel İşletme Müdürü Semih Çelik ve Kemal Başaran Endüstri A.Ş. Firma Sahibi M. Kerem Başaran’ın konuşmacı olduğu ikinci oturumun da gerçekleştiği etkinlikte öğrenciler ve sektör temsilcileri arasında bilgi, deneyim ve iş birliği paylaşımları gerçekleşti.