Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BELGİN UYGUR KONGREYE KATILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Nevşehir’de kongreye katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur,

Belgin Uygur, “AK Parti 8. Olağan İl Kongremizde büyük bir coşkuyla bizleri karşılayan teşkilatımızla buluştuk.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’la birlikte teşkilatımızın heyecanına ortak olduk, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdik.

Görevi devreden kıymetli İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a teşekkür ediyor, yeni dönemde görevi devralan Muhammed Feyzi Aygün kardeşimize muvaffakiyetler diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır; aynı azim ve kararlılıkla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Hep birlikte, Nevşehir için daha güçlü bir gelecek inşa edeceğiz. Hiçbir engel bizi bu kutlu yürüyüşten alıkoyamayacak! Durmadan, yorulmadan milletimizle yol arkadaşlığımıza devam” dedi.