Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ ÖNLÜK GİYİP, YEMİN ETTİ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı “Önlük Giyme ve Mesleki Yemini Töreni”, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla gerçekleşti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Günşen gerçekleştirdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli’nin konuşmasının ardından konuşmalarını gerçekleştiren Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Beslenme ve Diyetetik Bölümümüzün gerçekleştirmiş olduğu Önlük Giyme ve Mesleki Yemin Töreni’nde bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi. Törende ilk önlük Rektörümüz tarafından giydirildi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen Önlük Giyme ve Mesleki Yemin Töreni’ne Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Güldem Kilciler, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çağdaş Aktan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emre Çiğdem, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

MESLEKİ YEMİN EDİLDİ
Önlük Giyme ve Mesleki Yemin Töreni, Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Günşen başta olmak üzere öğretim üyeleri tarafından öğrencilere beyaz önlüklerinin giydirilmesi, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Arslan tarafından öğrencilere mesleki yemin ettirilmesi ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.