Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Bozkurt: “55. yılımız kutlu olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, MHP’nin kuruluşunun 55’inci yıldönümünü kutladı.
Milliyetçi Hareket Partisi, Alparslan Türkeş tarafından 9 Şubat 1969 yılında Adana’da kuruldu. MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, MHP’nin kuruluşunun 55’inci yıldönümünü kutlayarak, “İlk günkü gibi azim ve kararlılıkla, 55’inci yılımız kutlu olsun.” dedi.
MHP’nin kuruluş yıldönümü ile ilgili açıklama yapan Başkan Bozkurt, “1969 yılının 8-9 Şubat tarihlerinde Adana’da yapılan büyük kurultayla Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi (CMKP) olan adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştiren partimiz, o günden bugüne Türk siyasi hayatında hep var oldu, bugün de yarın da var olacaktır. Türk milletinin ve Türk demokrasisinin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi ve ona inanan milyonlar var oldukça, yüce Türk milletinin ilini ve töresini kimse bozamayacak, dün olduğu gibi bugünde istikbale güvenle bakacaktır. İlk günkü gibi azim ve kararlılıkla, 55. yılımız kutlu olsun.” diye konuştu.
“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE”
31 Mart Yerel Seçimleri’nde MHP ve Cumhur İttifakı olarak yerelde azami başarıyı sağlayacaklarını belirten Bozkurt, “ Seçimlerde göstereceğimiz başarı ile yüce Türk milletinin sigortası ve direnç noktası olmaya devam edeceğiz. Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerine ulaşmak ve cumhuru hâkim kılmak için birlik ve beraberlik içerisinde canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kutlu dava uğruna kuruluşumuzdan bugüne kadar davamıza hizmet etmiş dava ve gönül erlerine şükranlarımı sunuyorum. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu liderimiz merhum başbuğumuz başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Hayatta olanlara sağlık ve sıhhatler temenni ediyorum. Bu düşüncelerle liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin üstün ferasetiyle yoluna devam eden partimizin kuruluşunun 55. yıldönümünün devletimize, demokrasimize ve yüce Türk milletine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene…” dedi.