Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BURHANİYE’DE BRİÇ TURNUVASI

8 Eylül Burhaniye’nin kurtuluşunun 102.Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Briç Turnuvası yapılan açılış müsabakaları ile başladı.

8 Eylül Burhaniye’nin kurtuluşunun

Kuzey Ege Bölgesinin en yüksek Katılımlı Açık İkili Briç müsabakalarının yapıldığı turnuvaya 160 sporcu katıldı. Ahmet Akın Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Türkiye nin her bölgesinden sporcunun katıldığı “ sarı masterpoint’li” turnuva her sene olduğu gibi açılış müsabakaları büyük bir heyecan ile geçti.8 Eylül Burhaniye’nin kurtuluşunun 102.Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Turnuva’nın 1. Gün sonuçlarına göre dereceye girenlere kupalarını ve altınlarını Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Balıkesir İl Temsilcisi Uğur Tarhal ve Burhaniye Belediyespor Yöneticisi Mehmet İpek verdi.
Türkiye’nin dört bir noktasından katılımın olduğu yoğun turnuvada 1.’lik Kupası, Naci Yüksel – Ercan Barut kazanırken 2.’lik kupasını Tevfik Gülyaşar-Mustafa Sezer ve 3.’lük kupasını ise Mehmet Bayram- Hasan Özcan çifti kazandı.Turnuva, rekabetli müsabakalara ev sahipliği yaparken pazar günü yapılacak olan petton takım müsabakaları ile briç tutkunlarını bir araya getirecek.