Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BURHANİYE’DE “KURTULUŞ ŞENLİĞİ”

Kuvva-yi Milliye şehri Balıkesir’in kahraman ilçesi Burhaniye’de, 8 Eylül Kurtuluş Günü’ne yakışır program gerçekleştirilecek.

Kuvva-yi Milliye şehri Balıkesir’in

8 Eylül Burhaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümünde, sabah yapılacak resmi tören, akşam Cumhuriyet Meydanında şenlik havasında devam edecek. Aynı zamanda kurtuluş kutlamaları kapsamında Briç Turnuvası gerçekleştirilecek.
8 Eylül akşamı, Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00’de başlayacak “Uluslararası Dans Gösterileri” ile 250 dansçı sahne alacak. Ardından Büyükşehir Belediyesi Konservatuarından “Mod10 Gençlik Orkestrası” ile 102 yıllık gurur Burhaniye’de coşku ile kutlanacak.
8 Eylül Kurtuluş Günü Şenliklerine tüm halkı davet eden Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “ Bu sene de kurtuluş günümüzü şenlik havasında kutlayacağız. Atalarımızdan devraldığımız bu eşsiz topraklara değer katmak için; dostluğumuzu, birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmek için 8 Eylül’de tüm hemşehrilerimizi kurtuluş şenliğimizde bir arada görmekten mutluluk duyacağım” dedi.