Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BURHANİYE’DE TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ YAPILDI

Burhaniye Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan Sünnet Şöleninde 25’den fazla çocuk ve aileleri sünnet eğlencesinde bir araya geldi.

Burhaniye Belediyesi tarafından geleneksel

34. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Burhaniye Belediyesinin organizasyonu ve bir hayırseverin desteği ile toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.
Ören Ayaklı Mesire alanında gerçekleştirilen şölende Sünnet çocukları kıyafetlerini giyerek gönlünce eğlendi. Çocukların iyi vakit geçirebilmeleri için yüz boyama gibi çeşitli aktivitelerin yapıldığı şölende; Ünlü Sihirbaz Dennis Apathe’nin illüzyon gösterimi ile de çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıldı. Mevlüt okunmasından sonra pilav ayran ve tatlı ikramının yapıldığı şölende Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler tüm Sünnet çocuklarını tek tek tebrik ederek kucaklaştı. Başkan Deveciler konuşmasında, “Sünnet şölenimiz için sponsor olan ve isminin açıklanmasını istemeyen hayırseverimize teşekkür ediyor, çocuklarımıza çok güzel bir gelecek diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban ve Tamer Midilli, Belediye Başkan Vekili Tarık Erdil ile Meclis Üyeleri Esra Ersoy, Çiğdem Karasakal Avcu, Ahmet Bozkurt, Muharrem Keskün, Murat Dinçer’in de katıldığı etkinlikte çocuklara altın hediye edildi.
Etkinlikte Aysıt Tansel tarafından çocuklara kitaplar hediye edildi.
Sünnet çocukları, kendileri için düzenlenen etkinliklerle doyasıya eğlenerek şölenin tadını çıkarttı.