Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilçede devam eden çalışmaları

Başkan Deveciler, “Merkez Mahallelerimizde yapacağımız projelerimizi, çalışmalarımızı ve yapılacak olan düzenlemeleri Belediye Başkan Yardımcım Oktay Erbalaban, Plan ve Proje Müdürümüz Ahmet Demir, Yapı Kontrol Müdürümüz Şükrü Dönmez ve Burhaniye Belediye Meclis Üyemiz Osman Akkoç ile birlikte yerinde inceledik.

Ören ve Bahçelievler mahallelerimizde yapacağımız çalışmalar ile mahalle halkımızın sıkıntılarını bitirirken, Halkımızın “Ören yolu” diye adlandırdığı Enver Güreli Caddemizin ise kaldırım, trafik ve peyzaj düzenleme çalışmalarını da en kısa sürede tamamlıyoruz.
Burhaniye’mizi değiştirirken geliştirmeye ve daha yaşanabilir bir hale getirirken, hiçbir hemşehrimizin talebini de unutmuyoruz. Çünkü biz Burhaniye’yi çok seviyoruz” dedi.