Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

CHP MANYAS ADAYI AHMET DURU OLDU

CHP’de önseçim yapılan ilçelerden biri olan Manyas’ta gerçekleştirilen önseçimde sandıktan Ahmet Duru çıktı. Mevcut Belediye Başkanı Tancan Barcın’ın yer almadığı önseçimde kullanılan 556 oyun 257’sini alan Ahmet Duru CHP’nin Manyas Belediye Başkan Adayı oldu.

CHP’de önseçim yapılan ilçelerden

CHP Genel Merkezi’nin aldığı kararı doğrultusunda Manyas’ta yapılan önseçimde zafer Ahmet Duru’nun oldu. Mevcut Belediye Başkanı Tancan Barcın’ın yer almadığı önseçimde Ahmet Duru, Zerrin Tok, Esat Hepşen ve Ercan Ay yarıştı. CHP Manyas İlçe Başkanlığı’nın yaptığı önseçimde 740 üyeden 556’sı oy kullanırken, 10 oyda geçersiz sayıldı. Oylamada Ahmet Duru, 257 oyla ilk sırada yer alırken, Zerrin Tok’a 180, Esat Hepşen’e 60 ve Ercan Ay’a ise 49 oy çıktı. Manyas’taki ön seçim CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcıları Metin Turan, Cankut Birici ve Burak Yılmaz Kurum ile CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun gözetiminde yapıldı. Önseçimde en yüksek oyu alan Ahmet Duru’nun Manyas Belediye Başkan adaylığının, önümüzdeki günlerde CHP Genel Merkezi tarafından resmen açıklanması bekleniyor. 1972 yılında, İstanbul’da doğan Duru, 1998 yılında Manyas’a gelerek yerleşti. İlçede esnaflık yapan Ahmet Duru, halen Manyas Belediye Meclis üyeliği görevini sürdürüyor.

 

“BUNDAN SONRAKİ HEDEF SEÇİMLER”

Önseçim zaferle ayrılan Manyas Belediye Başkan Adayı Ahmet Duru, CHP’nin tekrardan belediyeyi kazanması için çalışacaklarını ifade etti. Duru, “Bugün Manyas’ta belki de bir ilki gerçekleştirdik ve ilçemize demokrasi şöleni yaşatarak 4 özgüvenli aday adayı olarak yarıştık. Demokratik toplumlarda mutlaka olması gereken bir eylemi gerçekleştirdik. Ben buradan sandığa girme cesareti gösteren tüm aday adaylarına teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte herkes adaymış gibi çalışmaya davet ediyorum. Çünkü biz büyük bir aileyiz ve bu süreçte her aile arasında yaşanması muhtemel çekişmeler yaşadık. Bundan sonra ise tekrar büyük bir aile olduğumuzu hatırlayarak bu kutlu yolda zafere ulaşmak için çalışacağız ve 6 oku tekrardan güzel ilçemiz Manyas’ın göbeğine çakacağız. Hepinize tekrardan teşekkür ediyor, seçim sürecinde tüm partililerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.