Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Eğitimde Kalite İçin Birlikte Çalışacağız

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlangıç ziyaretleri kapsamında; Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü

Ziyaret esnasında okulun fiziksel koşulları ve eğitim olanakları hakkında bilgi alan Müdür Murat Demir, öğretmenlerle toplantı yaparak onların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Öğrencilerle de gelecek planları ve beklentileri hakkında sohbet eden Müdür Demir, eğitim hayatlarında karşılaştıkları zorluklarla mücadele ederken her zaman yanlarında olacaklarını belirterek öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.
Okullara gerçekleştirilen ziyaretlerin, eğitimciler ve öğrencilerle doğrudan iletişim kurarak, eğitim kalitesinin artırılmasına katkı sağladığını vurgulayan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde gördüğü pozitif atmosferden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Okul idaresi ve öğretmenler de Müdür Murat Demir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, eğitim öğretim yılına dair umut ve beklentilerini paylaştı.
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili şunları kaydetti: “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte, okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların ihtiyaç ve beklentilerini yerinde dinlemek bizim için büyük önem taşıyor. Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde gördüğüm olumlu atmosfer beni oldukça memnun etti. Eğitimde kaliteyi artırmak için hep birlikte eğitime gönül veren tüm paydaşlarımızla çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve öğrencilerimizin azmi, geleceğimizin teminatıdır. Yeni eğitim öğretim yılının hepimize başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”