Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Balıkesir Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası iş birliğinde düzenlenen Balıkesir Ekonomi Ödülleri, 2023 yılı ekonomik başarılarıyla öne çıkan firmaları onurlandırmak için hazırlanıyor.

Balıkesir Sanayi Odası, Ticaret

Şehrimizin ekonomik gelişimine katkı sağlayan firmalar, bu prestijli ödüllerle taçlandırılacak.

2023 yılı verilerine göre Gelir ve Kurumlar Vergisi sıralamasında ilk 10’da yer alan, ISO 500 Büyük ve ISO İkinci 500 Büyük Sanayi sıralamasında bulunan firmalar, ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İlk 1000 listesine giren Balıkesir firmaları ödüllendirilecek. Ayrıca, Balıkesir Ticaret Borsası’nda 2023 yılında en çok tescil işlemi gerçekleştiren ilk 10 firma da ödüllerini alacak.

Balıkesir Ekonomi Ödülleri Töreni, 18 Eylül Çarşamba günü Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Balıkesir iş dünyasının önemli isimlerinin bir araya geleceği bu etkinlik, başarı ve dayanışmanın kutlanacağı önemli bir platform olacak. Törene, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılım sağlayacak. Ayrıca, programlarının uygun olması halinde bir Bakanımızın da törene katılması bekleniyor.

Bu ödül töreni, Balıkesir’in ekonomik başarılarının vurgulanmasının yanı sıra, firmalarımızın ulusal ve uluslararası arenada elde ettikleri başarıları da gözler önüne serecek.