Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

EMEKLİLER İÇİN SOSYAL TESİS GELİYOR

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, emekliler için yapılacak olan emekliler lokali sosyal tesisi için çalışmaları başlattı.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, emekliler için yapılacak olan

Seçim dönemindeki vaatleri arasında yer alan emekliler lokali sosyal tesisi için çalışmaları başlattıklarını açıklayan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Gönül dolusu bir sevgiyle, Emekliler Lokali Sosyal Tesisimizin hayalini gerçeğe dönüştürmek için yola çıktık. Bu özel projeyi, Belediye Başkan Yardımcılarım Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve Belediye Meclis Üyemiz Osman Akkoç ile birlikte yerinde inceleme fırsatını bulduk.

Her bir detayını en ince ayrıntısına kadar düşünerek, uygun fiyatlarla hizmet verecek lokalimizle, ekonomik zorluklarla boğuşan emeklilerimizin bütçesini bir nebze olsun rahatlatacak, keyifle zaman geçirecekleri yeni bir yaşam alanını ilçemize kazandırıyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile 6 yıl önce çıktığımız bu yolda sizlere verdiğimiz sözleri asla unutmuyor, Burhaniye’mizde yaşayan her bir Evladımızın, Annemizin, Emeklimizin yüzünde oluşacak tebessümün sebebi olmak için sizlerden aldığımız güç ile durmadan ve yorulmadan Burhaniye’mize kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.