Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Göçmen Kaçakçılığına Karşı Etkili Operasyon

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yürütülen denetim ve keşif faaliyetlerinde önemli başarılar elde etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

26 Ağustos-01 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, risk analizleri doğrultusunda tespit edilen yasadışı geçiş noktaları ve kıyı şeritleri kontrol edildi.
Bu süre zarfında, Bandırma ve Ayvalık ilçelerinde toplam üç düzensiz göç olayına müdahale edildi. Operasyonlar sonucunda, 18 Suriye, 7 Yemen, 3 Filistin ve 1 Sudan uyruklu olmak üzere toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı.
Ayrıca, kaçakçılıkla bağlantılı olarak kullanılan bir motosiklet ele geçirildi. Ele geçirilen araç, yedd-i emin otoparkına çekildi ve organizatör olarak belirlenen iki şahıs, adli makamlar tarafından tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarına kesintisiz olarak devam edeceğini duyurdu.