Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

GÜNMARSİFED TR22 TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Çatısı altındaki 8 dernek ve bini aşkın şirketi temsil eden Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu başkanlığında TR22 Bölgesi iş insanlarının katılımı ile gelecek dönem planlamaları ve önceliklendirilecek temel konuları görüşmek üzere bir araya geldi.

Çatısı altındaki 8 dernek

GÜNMARSİFED Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu 26 Haziran 2024 tarihinde Balıkesir Öğretmenevinde Güney Marmara İş Dünyası temsilcileri ve TÜRKONFED Temsili ile önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.  Toplantıya GÜNMARSİFED Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu başkanlık yaparken; TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Kaya, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Semih Başaran, BASİAD Başkanı Selçuk Savaş, ÇASİAD Başkanı Kaya Üzen, BİSİAD Başkanı İsmail Özer, BAGİAD Başkanı Mert Kurşun, BANGİAD Başkanı Kürşad İpek, ERGİAD Başkanı Özgür kalafat, GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş insanları katılım sağladılar.  Toplantının ana gündemini; GÜNMARSİFED tarafından bir süredir devam ettirilen üye dernek temasları ve çalışmaları neticesinde ortaya çıkan taleplerin ve kurumsal kapasitenin daha fazla değer üretir hale gelmesi için planlamaların yapılarak önceliklerin belirlenmesi oluşturdu.
Toplantıda bir konuşma yapan GÜNMARSİFED Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu:” Üye derneklerimiz ile bir süredir çeşitli toplantı ve temaslarımız ile gelecek planlamalarımız açısından önemli bir noktaya vardık. Tespitlerimiz ve yönetim kurulumuzun değerlendirmeleri sonucunda belirlenen konular üzerinde önemli faaliyetler gerçekleştirmek istiyoruz.  Çalışmalarımız sonucunda ortaya çıkan talep ve istekler doğrultusunda;  Üyeler arası network’ün geliştirilerek üyelerin aralarındaki iletişim ve ticaretin arttırılmasına aracı olunması.  Ortak hareket edebilmenin birlikte proje üretebilmenin yollarının bulunması. Melek yatırım ağı üzerinde projeler üretilerek çalışılması.  İletişimin güçlendirilmesi. Dernek Üyeleri tarafından TÜRKONFED Bilinirliğinin sağlanması. Konfederasyonunda uyarladığı projelerde üye derneklerinde yer alması.  Kurumsallaşma ile ilgili çalışma ve projelerin yapılması.  Aile şirketlerinin sorunu aile içinde ve şirket içinde kurumsallaşma konuların da çalışma yapılması. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Kümelenme Proje çağrısının GÜNMARSİFED Çatısı altında bir Kümelenme projesine dönüştürülmesi. İhracat, Yurtdışına iş yapmaya yönelik network oluşturacak projeler geliştirilmesi.
Karbon ayak izi üzerine yoğunlaşması. GÜNMARSİFED Bölgesine Tematik Endüstri Meslek Lisesi kazandırılması ile ilgili çalışma yapılması. GÜNMARSİFED Üyeleri arasında ortak bir proje havuzu oluşturulması.