Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İSMAİL OK, İYİ PARTİLİ ÇÖMEZ’İN İDDİALARINA CEVAP VERDİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez’in Marmara Adası Saraylar’da zeytinliklerin satıldığı iddiasına çektiği videoyla cevap verdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili

Sosyal medya hesabından yalanlar ve gerçekler temalı bir video çeken İsmail Ok, “Maalesef Marmara Adası Saraylar’da bir bölgenin Cumhurbaşkanımızın kararnamesi ile bir gecede imara açılarak satılacağını iddia etmiştir. Oysa Sayın Cumhurbaşkanımız 23 Temmuz 2023 tarihinde yayınladığı kararnameyle Saraylar’daki bu bölgenin korunması gereken hassas bölgeler ilan etmiştir.
AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez’in Marmara Adası Saraylar’da bir bölgenin Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle satılıp imara açıldığı iddialarına çektiği videoyla cevap verdi.  İsmail Ok, burada çektiği videoda şu ifadeleri kullandı: Daha önce Balıkesir milletvekili sayın Turhan Çömez bu bahçelere gelerek buraların satılacağı yalanını maalesef kamuoyuna yaymıştır Bırakın zeytinliklerin satılmasını tam tersi bu bölgede Vakıflar Genel Müdürlüğü tam 55 bin metrekare yeni zeytinlikler satın almıştır. Bu Körfez bölgesinde 160 bin değil tam 188 bin zeytin ağacı bulunmaktadır. Maalesef Marmara Adası Saraylar’da bir bölgenin Cumhurbaşkanımızın kararnamesi ile bir gecede imara açılarak satılacağını iddia etmiştir.
Oysa Sayın Cumhurbaşkanımız 23 Temmuz 2023 tarihinde yayınladığı kararnameyle Saraylar’daki bu bölgenin korunması gereken hassas bölgeler ilan etmiştir.” Dedi.