Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

MESLEKİ EĞİTİMİN GELECEĞİ ÇALIŞTAYI

Mesleki eğitimin geleceğini şekillendirmek ve gençlerimize daha iyi bir eğitim sunmak amacıyla değerli eğitimciler ve sektör temsilcileri ile ortak bir vizyon çerçevesinde çalışmanın önemine değinen “Mesleki Eğitimin Geleceği Çalıştayı” İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Balıkesir Öğretmenevi’nde düzenlendi.

Mesleki eğitimin geleceğini şekillendirmek

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir’in ev sahipliği yaptığı çalıştayın açılış programına; Vali Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Şükrü Yıldırım, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı, Balıkesir Organize Sanayi ve Bölge Müdürü Akın Ünal, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Enerji ve Sanayi Birim Başkanı Kerem Öner, özel sektör ve kamu kurumu temsilcileri ile okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Çalıştay açılışında İl Millî Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Proje Koordinatörü Semiha Karatufan, Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu çalışmaları hakkında sunum eşliğinde bilgilendirme yaptı.
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir açılış konuşmasında “Mesleki eğitim, gençlerimizin yeteneklerini keşfederek onları geleceğe hazırlayan önemli bir yolculuktur.
Bu çalıştayda, geleceğin meslekleri için nasıl daha etkin bir eğitim modeli oluşturabileceğimizi tartışacak, fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşacağız.
Hep birlikte, gençlerimizin sadece bugünün değil; geleceğin de ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımda yetişmeleri için gayret göstereceğiz. Katılımınız ve katkılarınız için şimdiden teşekkür eder, verimli bir çalıştay olmasını dilerim” dedi.