Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

MHP’DEN KARESİ’DEKİ GÜNDEM DIŞI KONUŞMAYA TEPKİ

MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem, Karesi Belediye Meclisi’nde CHP’li meclis üyesi Tuncay Irmak’ın gündem dışı söz alarak milli eğitim politikalarına yaptığı eleştiri sonrasında AK Parti ve MHP’li üyelerin salonu terk etmesiyle ilgili açıklama yaptı.

MHP Karesi İlçe Başkanı

CHP’li Irmak’ın eleştiri sınırlarını aşarak AK Parti genelinde Cumhur İttifakı’na hakaretvari ifadeler kullandığını belirten Mustafa Bilsem, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık’a eleştirilerde bulundu.  Bilsem, “ Karesi Belediye meclis toplantısının bitimine CHP Grup Sözcüsü Tuncay Irmak gündem dışı söz alarak bir CHP Genel başkan yardımcısının Milli Eğitim politikalarını eleştiren ancak eleştiri sınırlarını aşarak ,başından sonuna özelde AK Partiye genelinde cumhur ittifakına hakeratamiz ifadelerle dolu bir bildirisini okumuştur. Bu hakeratamiz sözlere rağmen Karesi Belediye Başkanı demokrat Mesut Akbıyık konuşmaya müdahale etmemiştir. Verilen tepkilere karşılık sadece “gündem dışı söz alınabilir” şeklinde geliştirici bir söylemi olmuştur. Bu sebeple Cumhur İttifakı meclis üyeleri salonu terk etmiştir” dedi.

AKBIYIK’A AK PARTİ’DEKİ DÖNEMİNİ HATIRLATTI!
Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık’a konuyla ilgili sorular yöneten Bilsem, “Buradan Karesi belediye başkanı sayın Mesut Akbıyık a çok net iki soru soruyoruz. Eleştirilen 22 yıllık dönemim takriben 10 yılında Cumhur İttifakı’nda siyaset yapmış biri olarak eleştirinin en azından 10 yıllık kısmına cevap verebilecek misiniz? Bundan sonraki meclis toplantılarının sonunda MHP grup sözcümüz bir MHP genel başkan yardımcımızın bir konudaki bildirisini okumak üzere söz alırsa aynı demokratlığı gösterebilecek misiniz?”