Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“PARTİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATALIM”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Körfez ilçelerinde gerçekleştireceği ziyaret programlarına vatandaşları davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, 27.08.2024 Salı günü saat 18:00’de Edremit ilçe başkanlığını ziyaret ederek programına başlayacaktır. Bu önemli günde, tüm vatandaşlarımızın, partililerimizin katılımını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

PROGRAM AYVALIK VE ÇEVRESİNDE DEVAM EDECEK

Ayrıca, Genel Başkan Özgür Özel’in programının devam edeceğini belirten Yılmaz, “Genel Başkanımız, Edremit’in ardından Ayvalık’ta konaklayacak ve Çarşamba günü Saat 15:00’te Ayvalık, Saat 17:00’de Gömeç ve Saat 19:00’da Burhaniye’yi ziyaret edecek. Tüm halkımızı ve partililerimizi bu ziyaretlere katılmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRELİM

Yılmaz, “Bu ziyaretler, partimiz ve halkımız için önemli bir fırsattır. Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz, sorunlarımızı paylaşacağımız bu programlarda bütün vatandaşlarımızı görmekten mutluluk duyarız. Gelin, Genel Başkanımızla birlikte partimizin gücüne güç katalım.” diyerek davetini yineledi.