Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

SUSURLUK TARIM VE ORMAN MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Susurluk Tarım ve Orman

Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bihter Şahin’in ev sahipliği yaptığı törene; Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk belediye Başkan Vekili Alev Çoban Kuyu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreter, akademik ve idari personel, basın mensupları, öğrenciler ve aileler katılım gösterdi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açış konuşmasını Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bihter Şahin gerçekleştirdi. Selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, mezun öğrencilere hitaben “Unutmayınız ki, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, Üniversitemiz sizin her zaman ikinci yuvanız olarak kalacaktır. Sizlere ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” ifadelerini kullanarak meslek yaşamlarında başarılar diledi. Susurluk Kaymakamı Muammer Köken de öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı dileklerinde bulunarak mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni etti. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulumuzu birincilikle bitiren Gıda İşleme Bölümü Öğrencimiz Seda Boyar da heyecanını ve mutluluğunu dile getirdiği bir konuşma gerçekleştirdi.

BİRİNCİ SEDA BOYAR KÜTÜĞE PLAKET ÇAKTI
Konuşmalardan sonra bölümlerini birincilikle bitiren öğrenci Seda Boyar tarafından tüm mezun öğrenciler adına kütüğe plaket çakma seremonisi gerçekleştirildi. Programda daha sonra dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi ve plaket takdim törenine geçildi. Üniversiteyi derece ile tamamlayan öğrencilere, teşekkür belgelerini ve plaketlerini Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve protokol üyelerinin elinden aldı. Teşekkür belgesi ve plaket takdimlerinin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bihter Şahin ve Öğretim Üyeleri tarafından öğrencilerimize mezuniyet belgeleri takdim edildi. Keplerin havaya fırlatılmasıyla büyük bir coşkuyla son bulan tören, fotoğraf ve video çekimleriyle unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.