Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

TÜBİTAK Projeleri İçin Eğitim Programı

Balıkesir Üniversitesinde; Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜBTAM), Proje Koordinasyon Ofisi (ProKOB) ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) iş birliğinde TÜBİTAK-2237/B Proje Eğitimi Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fen ve Sağlık Bilimlerinde TÜBİTAK ARDEB Proje Yazma Eğitimi başladı.

Balıkesir Üniversitesinde; Bilim ve

Teknoloji Transfer Ofisi toplantı salonunda düzenlenen eğitimin açılış programına; Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, BÜBTAM Müdürü Prof. Dr. Feray Köçkar ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Fatmagül Tolun ile akademisyenler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Fatmagül Tolun, eğitimin katılımcılara hayırlı olmasını diledi. Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl da üniversitede proje kültürünün gelişimine dikkat çekerek TÜBİTAK projelerinin üniversite için önemine değindiği konuşmasında projede ve eğitimde emeği geçenlere teşekkür etti.
3 gün boyunca yüz yüze sürecek eğitim programında katılımcılara; BAÜN Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı, BAÜN BÜBTAM Müdürü Prof. Dr. Feray Köçkar ve BAÜN Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Murat Balcı ile Dokuz Eylül Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Meltem Alper ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ferah Cömert Önder tarafından Fen ve Sağlık Bilimlerinde TÜBİTAK ARDEB projelerinin hazırlık ve uygulama süreçleri ile ilgili eğitim verilecek.