Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ZAFER PARTİSİ’NDEN PİKNİK ETKİNLİĞİ

Zafer Partisi Balıkesir merkez Altıeylül, Karesi, Edremit, Gönen ,Bandırma ve Burhaniye teşkilatları Değirmen boğazında bir araya geldi.

Zafer Partisi Balıkesir merkez

Etkinlikte söz alan Balıkesir Zafer Partisi İl Başkanı Erhan Ötegen Türkiye’nin içinden geçtiği dönemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ötegen kısaca “Ülkemizin üzerinde 200’ün üzerinde siyasi parti var. Bizim partimizi bir araya getiren sadece vatan sevgisidir. Parti üyelerimizin en önemli özelliği de hepsinin cesur olması. Birkaç kendini bilmezin yaptığı paylaşımlarla ülke yönetimine yöne verilmeye çalışıyor. Atatürk’ün laiklik ilkesi nasıl olur da eleştirilir bunu anlamış değiliz.Biz ordusu olan bir millet değiliz biz millet olarak zaten bir orduyuz. Bizim aldığımız oyun dörtte birini alamayanlar mecliste , biz de inşallah bir dahaki seçimde sesimizi daha gür duyuracağız” dedi. Oldukça güzel zaman geçiren teşkilat üyeleri , bu buluşmanın son derece verimli olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak toplantılara ön ayak olacağını vurguladılar. Zafer Partisi Balıkesir merkez Altıeylül , Karesi, Edremit, Gönen ,Bandırma ve Burhaniye teşkilatları 8 Eylül Pazar günü Değirmen boğazında bir araya geldi. Oldukça yoğun katılımın olduğu piknikte şiirler okundu ve teşkilatlar bir kez daha kaynaştı. Bu süreçte söz alan Balıkesir Zafer Partisi İl Başkanı Erhan Ötegen Türkiye’nin içinden geçtiği dönemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ötegen kısaca ”Ülkemizin üzerinde 200’ün üzerinde siyasi parti var.Bizim partimizi bir araya getiren sadece vatan sevgisidir. Parti üyelerimizin en önemli özelliği de hepsinin cesur olması. Birkaç kendini bilmezin yaptığı paylaşımlarla ülke yönetimine yöne verilmeye çalışıyor. Atatürk’ün laiklik ilkesi nasıl olur da eleştirliir bunu anlamış değiliz.Biz ordusu olan bir millet değiliz biz millet olarak zaten bir orduyuz.Bizim aldığımız oyun dörtte birini alamayanalar mecliste , biz de inşallah bir dahaki seçimde sesimizi daha gür duyuracağız. ” dedi. Oldukça güzel zaman geçiren teşkilat üyeleri , bu buluşmanın son derece verimli olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak toplantılara ön ayak olacağını vurguladı.