Zamanı geldi eleştirdim, hatta bavulunu toplasın gitsin dedim. Ama bu eleştirileri yaptığım zaman Giray Bulak’ın eli kuvvetliydi. En azından kadro korunmuştu. Ama gel zaman git zaman şunu çok net gördük ki; Balıkesirspor Baltok dağılma süreci yaşıyor. Birkaç eksilme ile yine de 13 futbolcu Balkes forması ile devam kararı aldı.

Tabiki bu futbolcuların böylesine kötü bir ödeme planında kırmızı beyazlı camiada kalmalarının en büyük etkeni öncelikle Teknik Direktör Giray Bulak…

Giray Hoca gerçekten futbolcular üzerinde çok etkin bir isim. Bugün bu takımın başında Giray Bulak olmasaydı inanın bana takım çoktan dağılmış, neredeyse tüm futbolcuları gitmişti. Bunu bir köşeye yazın.

Eskişehirspor maçından sonra teknik patron Giray Bulak şu açıklamayı yaptı;  Çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum alınlarından öpüyorum. Yürekli bir takımız. Herkes işini yapıyor. Taraftarımızı teşekkür ediyorum. Çok iyi desteklediler bu maçı onlara armağan ediyorum başka da kimseye armağan etmiyorum” .

Kim üstüne alınırsa alınsın..!

ÇAPA YANLIŞ ANLAMIŞ.

Maç sonrası Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa,  Balıkesirspor Baltok taraftarlarının “Eses kümeye” tezahüratları  için “Ama bu küfürden de hakaretten de daha ağır bir şey çocuklar için. Gerçekten çok üzücü. Özellikle Balıkesir taraftarından böyle bir şey duymak gerçekten beni çok üzdü. Benzer sıkıntıları yaşıyoruz beklemiyordum açıkçası Balıkesir taraftarından” açıklamasını yaptı

Bu önemli maç öncesi bende hem bir basın mehsubu, hem de Balkes taraftarı olarak Eskişehirspor’lu taraftarlarla yan yana geldim ve uzun uzun sohbet ettim. Onlara; “ bu onurlu mücadelede bizlerde Balkes taraftarı olarak yanınızdayız. Sizin kümede kalmanızı canı gönülden istiyoruz ama bugün için maçı biz alalım” dedim. Ve sanıyorum benim bu duygu ve düşüncelerim bir çok Balıkesirspor taraftarı içinde geçerli. Maç atmosferinde bazı taraftarların rakip takım için ‘kümeye’ tezahüratı yapar bunu bu kadar abartmaya gerek yok.