Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

1 MAYIS KUTLANDI

Balıkesir’de 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları Kuva-yi Milliye Meydanı’nda gerçekleştirildi. Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve vatandaşların yer aldığı kutlamaların başında İstiklal Marşı’nın okunmaması dikkat çekti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın yer aldığı programa Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık katılmadı

Balıkesir’de 1 Mayıs İşçi

Balıkesir’de 1 Mayıs İşçi Bayramı siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, memur ve işçi sendikalarının katılımıyla Kuva-yi Milliye Meydanı’nda kutlandı.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’nin katılım gösterdiği 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlama programı Bahçelievler Mahallesi’ndeki Çarşamba Pazarı’nda başlayan yürüyüşle başladı. Programa Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık katılım sağlamadı.  Teknik Lise Caddesi üzerinden sloganlar atarak Kuva-yi Milliye Meydanı’na ulaşan grup polis aramasının ardından meydana geldi.

İSTİKLAL MARŞI OKUNMADI!

Geçtiğimiz yıllarda İstiklal Marşı’nın okunarak başlayan 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda bu sene İstiklal Marşı’nın okunmaması dikkat çekti.

AKIN: “DAHA GÜZEL GÜNLER İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Emekçilerin ve emekli emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Tüm emekçilerimizin, emekli emekçilerimizin 1 Mayıs’ını kutluyorum. Türkiye’de hakkın hukukun sağlandığı emekçinin hakkını aldığı, huzurlu günler içinde hayatını sürdürebildiği, güzel günler geçirdiği bir Balıkesir bir Türkiye için mücadele ediyoruz. Herkesin 1 Mayıs’ını kutluyorum” dedi.

ŞEHİRLİ: “SENDİKA YELEĞİ GİYDİ”

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ise yıllarca sendikacılık yapmasından dolayı meydanda üzerinde ‘Hak, güvence, demokrasi’ yazan sendika yeleği giydi, işçilerle beraber 1 Mayıs’ı kutladı.

SARI: “HAKÇA BİR DÜZEN İZİN MEYDANDAYIZ”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da meydanda partisi ile birlikteydi. Sarı, “CHP Balıkesir Milletvekili olarak her zaman meydanlardayız. Bugün Belediye Başkanlarımızla, emekçilerimizle meydanlardayız. Hakça bir düzen için meydanlardayız” dedi.