Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

6. KATTA KÖSTEBEK AVI

Büyükşehir Belediyesi’nin makam katı olan 6. katta, sızıntı alarmına geçildi. Katta böcek araması, dinleme cihazı taraması, güvenlik kameraları kontrolünün yanı sıra, katta görevli personeller de teker teker gönderilmeye başlandı

Büyükşehir Belediyesi’nin makam katı

Aman haa; gizlilik çok önemli. Özellikle şu sıralar ‘Fon-mon’ işleri görüşülürken dışarıya sızıntı verilmesin! Siz “Yanlış yapmayalım” diye değil de “Yanlışımız dışarıya sızmasın” kafasıyla iş yapmaya devam ederseniz daha çok yakalanırsınız!

“YÜCEL YILMAZ’IN EKİBİYLE ÇALIŞIYORUM” DEMİŞTİ

Çok değil daha bir hafta-on gün önce Halk TV canlı yayınında Yücel başkanın yakın çalışma arkadaşları olan 6. kat personeli ile çalışmaya devam ettiğini övünerek anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, şimdi o personelleri birer birer o kattan göndermeye başladı.

6. KATTA AJAN-BÖCEK TARAMASI!

EKSPRES’in manşetleri sonrası paranoya yaşayan üst yönetim, belediye hizmet binasının bazı katlarında ‘Böcek’ taraması yapıyor. Dinleme cihazı taramasının yanı sıra, kat personeli olan şoför, sekreter, çaycı vs. kritik kattan uzaklaştırılıyor.

YANLIŞ YAPMAYIN RAHAT EDİN

Halbuki paranoyaya gerek yok. Yanlış bir şey yapmazsanız sızıntıdan çekinmenize de gerek yok. Çok basit; şeffaf olacaksınız, hak-hukuk gözeteceksiniz, alengirli işlere girmeyeceksiniz, şeytanlık-tavşanlık yapmayacaksınız. Yanlış işlere bulaşırsanız nereyi tararsanız tarayın EKSPRES’e yakalanırsınız.