AK Partili 5 milletvekili, sosyal medyada fake hesapların Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ile ilgili adaylıktan çekileceği yönelik algı operasyonlarına ortak deklarasyonla cevap verdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın adaylığıyla ilgili ortaya atılan iddialara yazılı açıklamayla cevap verdiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın adaylığıyla ilgili şüphelerin olmadığı kaydedilen AK Partili 5 milletvekilinin imzası olan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Son günlerde kamuoyunda AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bilindiği gibi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılan AK Parti TBMM Grup Toplantısında Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Sayın Yücel Yılmaz ilan edilmiştir. Bu gerçeğe rağmen, kamuoyunu ve özellikle de Balıkesirli hemşerilerimizi yanlış bilgilendirmeye, yanıltmaya ve zihinleri belli bir hedefe yönlendirmeye matuf yapılan çalışmalar yanlış ve yalandır. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Yücel Yılmaz ile 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerine gireceğiz. Değerli Kamuoyuna ve özellikle de Balıkesirli hemşerilerimize saygı ile arz ederiz