Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“ADAYLIĞIMIN GERİ ÇEKİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL”

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, kent merkezinde yapılan araç konvoyu programında Ekspres’ten Ümit Ulus’a seçim sürecini değerlendirdi. Günlerdir Balıkesir ve ülke gündemini meşgul eden adaylığının çekileceği yönünde iddialara yanıt veren Çömez, “Herkes masa başında oturdu, kendi planı neyse kendi kurgusu neyse ona göre haber yazdı. Dolayısıyla biz bunların hiçbirine cevap vermeye bile tenasül bile etmedik. Adaylığımın geri çekilmesi söz konusu değil. Tamamen spekülasyondan ibaret. Biz son derece samimi bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, seçim otobüsünde halkı selamladığı konvoy programında Ümit Ulus’a özel açıklamalarda bulundu. Son günlerde basına yansıyan adaylığının çekileceği yönünde iddialarına ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in ‘gıcık’ yorumuna açıklık getiren Turhan Çömez, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının çekilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Akşener’in ‘gıcıklık’ konusundaki açıklamasının altında yatan gerekçeyi açıklayan Çömez, o sözün adaylığından rahatsız olan çevreler için sarf edildiğini belirtti.

“BİZİMLE BERABER KENTİN YÜZÜ GÜLECEK”

Balıkesir’i modern, huzurlu ve güvenli bir şehir haline getirmek için yola çıktığını ifade eden İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, “Balıkesir için çok iddialı bir şekilde ben ve arkadaşlarım yola çıktık. İnançlıyız, kararlıyız, heyecanlıyız, azimliyiz ve çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Balıkesir için muazzam projelerimiz var. Balıkesir’in sorunlarını biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Kenti nasıl yöneteceğimiz konusunda çok ciddi hazırlıklar yaptık arkadaşlarımızla beraber. Bizimle beraber kentin yüzü gülecek ve kent modern bir kent hale gelerek hepimizin, tüm kent sakinlerinin huzurla, güvenle yaşayacağı bir bölge haline gelecek.

“ADAYLIĞIMDAN RAHATSIZ OLAN ÇEVRELER VAR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in adaylığıyla ilgili olarak sarf ettiği “gıcıklık” ifadesinin kendisinin adaylığından rahatsız olan çevreler için ifade edildiğini kaydeden Turhan Çömez, “Bizim adaylığımızdan rahatsız olan çevreler var. Dolayısıyla biz azimli, kararlı, çalışkan, irade sahibi bir ekibiz. Yurtsever bir ekibiz. Bizim hiç kimseye bir mecburiyetimiz ve mahkumiyetimiz yok. Kimin rahatsız olduğuna bakmadan sadece milletimizin huzuru için çalışırız. Dolayısıyla adaylığımızın netice getireceğini bilen kimi çevreler bizim adaylık sürecimizden rahatsız olmuş olabilirler. Ama sayın Genel Başkanım bizi ve ekibimizi gayet iyi bilir. Ve bize de güvenir, çalışmalarımızı da yakından takip eder. Balıkesir’e de neler yapabileceğimizi bildiği, Balıkesir’e nasıl hizmet edebileceğimizi gördüğü ve bildiği için bu konuda rahatsızlığı olan tüm çevrelere açık bir şekilde mesaj vermiştir. Ben ve arkadaşlarım mesajından dolayı müteşekkiriz” dedi.

“ADAYLIĞIMIN GERİ ÇEKİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından geri çekileceği yönünde basına yansıyan iddialara da yanıt veren Turhan Çömez, “Çok teşekkür ediyorum bu soruyu bana soran ilk gazeteci siz oldunuz. Hiçbir gazeteci lütfedip telefonu kaldırıp böyle bir şey var mı diye sormadı. Herkes masa başında oturdu, kendi planı neyse kendi kurgusu neyse ona göre haber yazdı. Dolayısıyla biz bunların hiçbirine cevap vermeye bile tenasül bile etmedik. Siz böyle açık bir soru sorduğunuz için söylüyorum; Gönen’deki atmosferi gördünüz, araç konvoyumuzu gördünüz. Biz sahalardayız, sokaklardayız, milletimizle birlikteyiz projelerimizle çalışma azmimizle, insanlarla birlikte olmaya devam ediyoruz. Kararlı bir şekilde milletimize hizmetkar olma yolunda hızla ilerliyoruz. Adaylığımın geri çekilmesi söz konusu değil. Tamamen spekülasyondan ibaret. Biz son derece samimi bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

“BEN SİYASETİN BİLBOARDLARLA YAPILDIĞINA İNANMIYORUM”

Millete hizmetkar olmak için yola çıktıklarını vurgulayan Çömez, “İnsanlarımızın ilgisi son derece yüksek. Yağmurda, soğukta bile insanlar sevgisini muhabbetini bizimle paylaşıyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Ben siyasetin bilboardlarla yapıldığına inanmıyorum. Ben siyasetin parayla yapıldığına da inanmıyorum. Ben siyasetin projeyle, kadroyla ve milletle yapıldığına inanıyorum. Biz çok samimi bir kadroyuz. Tüm arkadaşlarımız son derece vefakar, cefakar, samimi ve hepsi yurtsever. Biz milletimize hizmetkar olmak için yollardayız. Geceyi gündüze katacağız. Sabah akşam demeden herkese ulaşıp genç yaşlı demeden herkese ulaşacağız, onların dertlerine çare olacağız. Milletimize hizmetkar olacağız” dedi.