AK Parti İl Başkanlığı yerel seçimler için çalışmalara start verdi.  İl Başkanı Ahmet Sağlam ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, millete hizmet yolunda gece-gündüz demeden çalışacaklarının altını çizdi.

GÜÇLÜ BİR BALIKESİR İÇİN
AK Parti’nin yeni İl Başkanı Av. Ahmet Sağlam, kendisini ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ile istişarede bulundu. AK Parti İl Teşkilatı olarak Balıkesir’i daha güçlü kılmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen İl Başkanı Ahmet Sağlam, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yücel Yılmaz ve teşkilatımız ile yine yeniden ve güçlü bir Balıkesir için seçim startını vermek üzere bir araya geldik” dedi.

GECE-GÜNDÜZ MİLLETE HİZMET YOLUNDA
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 2019’da yapılacak yerel seçimlere AK Parti Teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içerisinde hazırlandıklarını ifade etti. İl Başkanı Av. Ahmet Sağlam’ı parti binasındaki makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “İl Başkanımız Ahmet Sağlam ve teşkilatımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Milletimize hizmet yolunda, gece-gündüz demeden hep beraber yürüyeceğiz” diye konuştu.