Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AKIN AKIN İŞE GİRİYORLAR

Balıkesir’de CHP’li belediyeler, partili yöneticilerin akrabaları için İşçi Bulma Kurumu’na döndü.

Balıkesir’de CHP’li belediyeler, partili

CHP Milletvekili Serkan Sarı’nın abisi, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık’ın baldızının kızı, İl Başkanı Erden Köybaşı’nın gelini derken eşe-dosta- akrabaya iş bulma furyasından son faydalanan isim CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen oldu. Erişen, yeğeni M.E’yi Karesi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde işe başlattığı öğrenildi. Balıkesir’de 75 yıl sonra yerel iktidarı eline geçiren CHP’de seçimlerin üzerinden geçen bir ayda partili yöneticiler halka dokunan icraatlarından ziyade belediyelerde işe aldırdığı eş dost akrabalarıyla gündemden düşmedi. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın albaylıktan emekli abisi Gökhan Sarı’nın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan NE10’un başına getirilmesiyle başlayan eş-dost-akrabaya ballı kadro- iş hamlesi kısa sürede diğer partililer arasında da yayıldı. Her ne kadar Gökhan Sarı, baskılardan dolayı görevinden istifa etse de partinin önde gelen diğer isimleri tepkilere ve baskılara aldırmaksızın yakınlarını belediyede işe koymaya devam ediyor.

AKBIYIK BALDIZININ KIZINI ERDEN GELİNİNİ İŞE ALDIRDI!

Serkan Sarı’nın abisi Gökhan Sarı hamlesinden sonra Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, dışarıda yüzlerce CHP’li genç iş beklerken baldızının kızına belediyede özel oda tahsis edip, memurluk yolunu açmak için özel kaleme almıştı. Yakın zamanda CHP Genel Merkezi, belediye başkanları ve parti örgütlerine “Eşi, dostu, akrabayı belediyelerde işe almayın” açıklaması yapmasına rağmen İl Başkanı Erden Köybaşı da gelinini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanlığı’nda işe aldırmıştı.

ERİŞEN’DE YEĞENİNİ İŞE ALDIRDI

CHP’li üst düzey partili yöneticiler arasında yakınlarını belediyeye yerleştirme furyasından nasiplenen son isim CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen oldu. CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen yeğeni M. E’yi Karesi Belediyesi’nde Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde işe başlattığı öğrenildi.  Seçim döneminde CHP’nin başarısı için kapı kapı dolaşan partili gençler kendilerine söz verilmesine rağmen dışarıda işsiz beklerken, partili yöneticilerin yakınlarını belediyeye doldurmaya devam etmesi kamuoyunun da tepkisini çekiyor