Rüşvet, zimmet, şiddet eylemleri ve suç örgütü kurmaktan yargılanması süren, başkanlığı döneminde Balıkesir Belediyesi’ni 250 milyon borçla devreden İsmail Ok, yine ucuz şov peşinde!

Ok, önce Büyükşehir Meclisi’ndeki müridlerine Zağnos Paşa Camii olayını köpürttürdü, sonra da TBMM’de “Belediyeyi batırdılar, camiyi satıyorlar” diye Yücel Yılmaz’a iftira attı. Sen önce 5 yıllık karanlık başkanlık döneminin mahkemede hesabını ver!

BELEDİYEDEN HAZİNEYE DEVROLUYOR

Aslında mesele çok basit. Zağnos Paşa Camii’nin etrafındaki 369 metrekare arsa, Büyükşehir Belediyesi’nden hazineye devroluyor. Bunun karşılığında da belediyenin vergi borcu siliniyor.

DEVİR İKİ DEVLET KURUMU ARASINDA

Yani devir işlemi, devletin iki kurumu arasında gerçekleşiyor. Ancak İsmail Ok’un meclisteki avanesi, olayı sanki Paşa Camii sokaktan geçen vatandaşa satılıyor gibi algı oluşturmaya çalışıyor.

KAYBEDEN OK, İNTİKAM PEŞİNDE

Yerel seçimlerde kaybetmenin intikamı peşinde olan Ok da, hem sosyal medyada hem de TBMM’de “Büyükşehir Belediyesi Zağnos Paşa Camii’ni satıyor” diye iftira atıyor. Nasıl kumpas ama?

Yalanın batsın

İşte milletin oylarıyla TBMM’ye giren bir milletvekilinin yalanının, iftirasının resmi… Bir insan kaybetmenin hazımsızlığıyla, intikam hırsıyla bu kadar cürretkarca yalan söyleyebilir mi? Görünen o ki bir daha vekil bile olamayacağını anlayan Ok, kontrolünü hepten yitirmiş