Altıeylül’e değer katacak olan projelerin yapımına devam ediliyor.

ALtıeylül’ün ilk kültür merkezi olacak ve birçok alanda vatandaşlara hizmet verecek olan Hasan Can Kültür Merkezi’nin geçtiğimiz aylarda Çayırhisar mahallesinde başlayan kaba inşaatı bitme aşamasına geldi. Kardeş Şehir Ümraniye Belediyesi tarafından finanse edilen proje Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin de destekleriyle yükseliyor.

Eğitim ve öğretimin, ilimle meşgul olmanın ve kitap okumanın yaygınlaşmasının sağlanması amacıyla geliştirilen Millet Kıraathanesi projesi ise Altıeylül Belediyesi tarafından Plevne Mahallesi İsmail Akçay Parkı’nda yapımı devam ediyor. Balıkesir merkezde ilk olarak başlayan Millet Kıraathanesi’nde; kütüphaneden, sosyal tesise kadar birçok alanda vatandaşlara hizmet verilecek. 2. Gündoğan Mahallesinde Balıkesir Büyükşehir Belediye tarafından yapımı devam eden Cuma Pazarı üzerinin kapatılması işinde ise sona gelindi. Proje bittiğinde pazar esnafı ve bölge sakinleri alışverişlerini daha konforlu ve hava şartlarından etkilenmeden yapabilecekler.

Projeler hakkında bilgi veren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı; ‘’Bütün çalışmalarımızı insan odaklı yapıyor, sorumluluk alanımızdaki insanların ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gece gündüz demeden, bu şehre ve bu şehrin insanına hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Hedefimiz ilçemizi daha gelişmiş, daha yaşanabilir bir hale getirerek vatandaşlarımızın mutluluğunu sağlamak. Projelerimizi inşallah en kısa sürede bitirip hizmete sunacağız. Çalışmalarımızın ilçemize ve şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.