İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiği görüşmenin sonuçları basına sızdı. Alınan ilk bilgilere göre CHP ve İYİ Parti arasında anlaşma sağlandı. Buna göre mega şehirler İstanbul, Ankara ve İzmir’de CHP adayları desteklenecek. Öte yandan, Balıkesir, Denizli, Samsun, Trabzon ve Erzurum’da Büyükşehir Belediyeleri için İYİ Parti adayları desteklenecek..

CHP’DEN TEPKİLER: “BALIKESİR AK PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN”

Ankara’da iki parti arasındaki mutabakat Balıkesir CHP Teşkilatında büyük hayal kırıklığına yol açtı. Kararın duyulmasının ardından CHP Balıkesir İl örgütünde şok üstüne şok yaşanıyor. Sosyal medya üzerinde yapılan yorumlarda tepkiler ortaya konulurken CHP’liler, “Balıkesir AK Parti’ye hayırlı olsun” şeklinde görüş beyan ettiler.

İYİ PARTİ MUTLU CHP’LİLER ŞOKTA

Öte yandan, İYİ Parti’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok ve pati teşkilatı bu kararı büyük bir sevinçle karşıladı. Ancak, Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun yaptığı anlaşmaya Balıkesir ve benzer diğer şehirlerde sadakat gösterilip gösterilmeyeceği bilinmiyor. CHP Büyükşehir Adayı Ahmet Akın ile birlikte bütün il ilçe örgütleri büyük şaşkınlık ve üzüntü içinde.