Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, dün yaptığı açılışlarda sert mesajlar verdi. “Avantacılar, size Edremit’te avanta yok” diye konuşan Saka, açılışları DSP Büyükşehir Adayı Tamer Kanber ile birlikte yaptı

SAKA’DAN SERT MESAJLAR

Sevgililer gününde Edremit Sevgilisi ile Buluşuyor etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Evi ve Ata Kavşağı düzenlemeleri törenlerle açıldı. DSP’den aday olması beklenen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka “Evet sevgili avantacılar, Edremit’te bundan sonra sizlere avanta yok” dedi.

SAKA DSP’DEN ADAY

Tecrübeli Belediye Başkanının açılış törenine DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tamer Kanber’i de davet etmesi ve birlikte görüntü vermesi dikkatlerden kaçmadı. Saka’nın, DSP’den aday olmaya karar verdiği ve meclis listesini hazırladığı iddia ediliyor.

İSTİFA EDEBİLİR

Kulislerde dolaşan bilgilere göre Kamil Saka, bugün ya da yarın CHP’den istifa ettiğini açıklayacak. Ardından Pazartesi günü DSP Genel Merkezi’ne giderek hem rozet takacak hem de DSP’nin Edremit Belediye Başkan Adayı olacak. Aday listeleri YSK’ya 19 Şubat’ta teslim edilecek.

DSP’nin Altıeylül Adayı İlker Yılmaz

DSP Büyükşehir Adayı Tamer Kanber, Edremit’teki etkinliklere Altıeylül Belediye Başkan Adayı İlker Yılmaz’la birlikte katıldı. Böylece tüm ilçelerde aday çıkarma faaliyetini aralıksız sürdüren DSP’nin, Altıeylül adayı da kamuoyunun önüne çıkmış oldu.