Ayvalık ilçesinde telefonla gelen yardım çağrısı üzerine harekete geçen itfaiye görevlileri ilginç bir manzara ile karşılaştı.

İlçe merkezindeki Atatürk Caddesinde bulunan bir işyerinin çatısına çıkan kedi aşağı inemeyince miyavlamaya başladı. Kedinin yardım çığlıklarına dayanamayan çevredeki esnaf ve vatandaşlar çatıdaki kediye yardımcı olmak istedi ancak başaramadılar. Bunun üzerine itfaiyeyi arayıp yardım istediler. İhbar üzerine harekete geçen Ayvalık İtfaiye Grup Amirliğine bağlı bir ekip olay yerine sevk edildi.

İTFAİYE KURTARDI
İtfaiye görevlileri işyerinin çatısında kurtarılmayı bekleyen çaresiz kediye ulaşmak için tedbir aldı. Açılan merdiven ile çatıya çıkan görevliler ele gelmeyen kediyi bir çuvala koyarak güvenli bir şekilde çatıdan indirdi. Herhangi bir yara almadan kurtarılan minik kedi çuvalın içerisinden çıkarılarak özgürlüğüne kavuştu. Kedinin kurtarılması vatandaşlarla beraber en çok aşağıda onu bekleyen annesini sevindirdi.
Ayvalıklı vatandaşlar başarılı kurtarma operasyonu için itfaiye görevlilerine teşekkür etti.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)