Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BABASININ İŞLETMESİ DEĞİL”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi logo değişikliği tartışmaları her geçen gün alevleniyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi logo

Komisyona sevk edilmesi için yapılan oylamayı logo değişikliği için oybirliği kararı gibi kamuoyuna gösterilmesini eleştiren AK Partili Mehmet Birol Şahin, Başkan Akın hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Akın’ın boş işlerle uğraştığını belirten Şahin, “3 aydır algıyla geçirdiği hizmetsiz süreyi şimdi de meclisi töhmet altına sokarak faşizan ve keyfi bir tavırla yönetim sergilediğini ispat etmiş yine şehrin gündemini boş beleş işlerle meşgul ermiştir. Ahmet Akın’ı bu keyfiliği, oldu bitti ben yaptım oldu tavrı ve meclis üyelerini töhmet altında bırakması sebebiyle kınıyorum.  Büyükşehir Belediyesi Ahmet Akın’ın babasından miras kalınca işletemediği kapattığı Akın Kauçuk değildir” dedi. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin, Büyükşehir Belediye logosunda yapılan değişikliğe dair kamuoyuna yanlış bilgi verildiğini belirtti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada logo değişikliğinin ‘oybirliğiyle’ alındığı yönünde duyurunun gerçeği yansıtmadığını ifade eden Şahin, logo değişikliği konusunun komisyona sevk edilmesi için ‘evet’ oyu verdiklerini, logo değişikliği için oylama yapmadıklarını kaydetti. Kamuoyuna açıklanan logonun çalıntı olduğunu belirten Mehmet Birol Şahin, logo değişikliğinin oldu-bittiye getirilmek istenildiğini kaydetti. Şahin, “Büyükşehir Belediyesi logosunun mecliste oybirliğiyle değiştirildi haberi yaptırtılarak resmi olarak bir logo kullanılmaya başlanmıştır. Her şeyden önce belirtelim ki 13.06.2024 tarihli Büyükşehir Meclisinde kullanıma sokulan logo oylaması yapılmamıştır. Dolayısıyla ortada oybirliği ile kabul edilen logo yoktur. Zaten gündeme gelen konu “revize”dir. BBB TV’nin sayfasında meclis kaydı halen vardır. Hal böyleyken böyle bir logo ortaya çıkarak kullanılmaysa başlanmış ve bu logo sanki Meclis’te oybirliğiyle kabul edildi denilerek yalan haber yaptırılmıştır.   “Revize’ ile “değiştirme” başka işlemlerdir. Ahmet Akın oldu bitti yapıp bir de oybirliği ile meclis yaptı algısı yapıyor” dedi.

“AHMET AKIN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın logo konusunda yaptığı gerçek olmayan açıklamalardan dolayı suç duyurusunda bulunacağını belirten Mehmet Birol Şahin, “Kanunsuz bir oldu bitti ile karşı karşıyayız. Logo meclise gösterilerek oylanmadı gerekirdi. Mevcut logo 2014 tarihinde meclise gösterilerek kabul edilmiştir. Değiştirilmesi de bu şekilde 2/3 çoğunlukla yapılması gerekirdi. Bu kanunsuz uygulamayı ve bu haberi yaptıran Ahmet Akın başta olmak üzere sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır” dedi.

“BBB, BABASINDAN MİRAS KALAN AKIN KAUÇUK DEĞİLDİR”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi logo değişimiyle birilerinin zengin edilmeye çalışıldığını ileri süren Mehmet Birol Şahin, “Ahmet Akın bu işlem ile 20 ilçede örgütlü belediyemizin araçtan binaya kalemden kâğıda her alanda logo yenileyerek milyarlarca parayı kimin zenginleşmesini ayırdığını merak ediyoruz. 3 aydır algıyla geçirdiği hizmetsiz süreyi şimdi de meclisi töhmet altına sokarak faşizan ve keyfi bir tavırla yönetim sergilediğini ispat etmiş yine şehrin gündemini boş beleş işlerle meşgul ermiştir. Ahmet Akın’ı bu keyfiliği, oldu bitti ben yaptım oldu tavrı ve meclis üyelerini töhmet altında bırakması sebebiyle kınıyorum.  Büyükşehir Belediyesi Ahmet Akın’ın babasından miras kalınca işletemediği kapattığı Akın Kauçuk değildir” dedi.