Balıkesir’in yeni yaşam ve cazibe merkezi Esas 10 Burda AVM’de geçtiğimiz mart ayında faaliyete başlayan Demlik Balıkesir; ferah ve özgün iç mimarisi, Anadolu ve dünya çayları konsepti, zengin kahvaltı seçenekleri,  aperatifleri, farklı sunumuyla ana yemekleri, pasta ve tatlı çeşitleriyle kısa sürede ilgi odağı haline geldi.

Demlik markasının yemek seçeneği bulunan ender kafelerinden biri olan işletme,  zengin içecek ve yemek çeşitlerinin yanı sıra güler yüzlü ve kaliteli hizmetiyle de fark yaratıyor.  Esas 10 Burda AVM’nin kuzey girişinde bulunan Demlik Balıkesir,  AVM’nin çalışma saatlerinden ayrı olarak geç saatlere kadar müşterilerine hizmet veriyor.  Balıkesirlilerin, Demlik markasının zengin ürün seçeneklerini ve hizmet kalitesini kısa sürede sevdiğini belirten Kafenin işletmecisi Derya Ulu, kafenin iç dizaynını müşterilerinin ferah bir ortamda aileleri ve dostlarıyla keyifli zaman geçirebileceği bir şekilde tasarladıklarını, talep olması halinde şirket toplantıları ve sunumları için ayrı bir bölümlerinin bulunduğunu vurguladı.

 

FERAH BİR MEKÂN

Demlik markasını Balıkesir merkezdeki ilk şubesi olduğunu ifade eden işletmeci Derya Ulu, “ Esas 10 Burda AVM’de 550 metrekarelik bir alan içerisinde kapalı ve açık alan seçenekleriyle hizmet veriyoruz. Demlik çay konseptinde olmasına rağmen yeni markanın yemek konseptiyle de hizmet veren ilk şubelerinden biriyiz. Ayrıca geniş mekan olması nedeniyle özel toplantılar, sunumlar için bölümümüz var. Bu bölümümüz iç mekanımızdan kopuk bir yer değil. Teras alanımız var, burası kapalı olmasına rağmen bu bölgenin önünde de yeşil alanımız var. Mekanımız yüksek bir yer ve biz bu derinliği yok etmedik. Yaklaşık 13-14 metrelik bir derinliği görünecek şekilde bıraktık, müşterilerimiz kendilerini daha rahat hissetsinler diye. Teras alanımız yine aynı şekilde yüksek ve derinliği var. Oturma yerlerimiz geniş ve konforlu” dedi.

 

RAMAZAN AYINA ÖZEL MENÜLER

Demlik markasının ürün seçenekleri hakkında da bilgi sunan işletmeci Derya Ulu, “ Dünya çayları ve Anadolu çaylarının yanında kafe bistro gibi her türlü hizmeti veriyoruz. Pastalarımız, aperatif yiyeceklerimiz ve bunun dışında da yemek konseptimizde de bonfile sarmadan, çökertme kebabına kadar çeşitlerimiz bulunmakta. Mekanımız geniş olduğu için her türlü hizmeti vermeye elverişliyiz. Kafemizin içerisi ailelere, kalabalık gruplara, gençlere ve çocuklara hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır. Kafemizin açılış saatleri AVM’nin açılış saatlerine bağlı değildir. Sabahları 08.30’da mağazamızı açıyoruz gece 00.00-01.00’e kadar hizmet veriyoruz. Konseptimiz içerisinde çay geniş bir yer tutmaktadır. Normal çayın yanı sıra Anadolu çayları, dünya çaylarını da burada müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Çayın yanında verilecek her türlü aperatif ürünlerimiz bulunuyor. Mekanımızın geniş olması nedeniyle normal kahvaltı, serpme kahvaltı seçeneklerimiz var. Demlik yeni yemek konseptiyle bu mağazasını hizmete sundu. Ramazan ayına özel menüler oluşturacağız. Aileler ya da gruplar rahat ve geniş bir mekanda özel menülerle iftarlarını yapabilecekler” dedi.

10 NUMARA 5 YILDIZ HİZMET KALİTESİ

Demlik Balıkesir mağazasının ürün seçeneklerinin zenginliğinin yanı sıra hizmet kalitesiyle de öne çıktığını vurgulayan Ulu, “Biz mekanımızın yanında hizmetimizle de ön plana çıkıyoruz. Yeni açılmış olmamıza rağmen müşterilerimiz hem yemeklerin lezzetinden hem sunduğumuz çayın tadı ve nefasetinden memnun kalmaları bizi mutlu ediyor. Esas 10 Burda AVM’ye gelenler misafirimiz olsun, içeceklerimizi deneyim aperatif ve yemeklerimiz tatsınlar” dedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)