Balıkesir Devlet Hastanesinde yangın paniği yaşandı. Hastanenin eski acil tarafında ikinci kattaki cildiye servisinin yer aldığı patoloji bölümünün bulunduğu kısımda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ
Yoğun duman çıkması üzerine fark edilen yangınla ilgili hemen itfaiyeye haber verildi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye sevk edildi İlk bilgilere göre yangın çıkan bölgede hasta ve vatandaşın bulunmadığı öğrenildi. Büyükşehir İtfaiyesine bağlı ekiplerin çok kısa sürede intikal ettiği hastanedeki yangın, ekiplerin başarılı müdahalesi ile hastanenin başka bölümlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangından dolayı herhangi bir hasta, hasta yakını ve personelin etkilenmediği, yangının çıktığı bölümde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

PANİK YAŞANDI
Yangın nedeniyle kısa süreli panik yaşanan hastanede diğer bloklardaki hasta ve yakınları içeriden çıkarak hastane bahçesinde bekledi. Yangının söndürülmesinin ardından hastanede durum normale dönerken, itfaiye yetkilileri yangınla ilgili inceleme başlattı. Cihazların bağlı olduğu elektrik aksamından kaynaklandığı tahmin edilen yangınla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.