Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BALIKESİR KELEBEK MOBİLYA MUTFAK BANYO HİZMETE BAŞLADI

Cumhuriyet tarihinin en köklü kuruluşlarından olan Kelebek Mutfak mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi. Balıkesir’de Onburda AVM’de açılan Kelebek Mutfak Banyo, yeni mağazasında yüksek teknoloji ve üstün kaliteye sahip ürünlerini tüketicilerle buluşturacak. Balıkesir’de inşaat sektöründe yatırımları bulunan işletmeci Uğur Can Turcan, iş alanlarına Kelebek’i de eklemekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Cumhuriyet tarihinin en köklü

Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası ile ilk yerli uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kurulan Kelebek, Balıkesir’de iş insanı Uğur Can Turcan’ın girişimiyle ilk mağazasını Onburda AVM’de açtı. Türkiye’nin global mobilya markası Kelebek Mutfak, yeni mağaza açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. İş insanı Uğur Can Turcan’ın Balıkesir’e kazandırdığı Kelebek Mutfak, Gaziosmanpaşa Mah. 172. Sok. no:1/3A ’de faaliyete başladı.

KELEBEK MUTFAK YENİ MAĞAZASINDA MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Kelebek Mutfak, modern ve klasik olmak üzere en yeni ve seçkin ürün modellerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Müşterilerine ücretsiz projelendirme hizmeti sunan Kelebek Mutfak, ihtiyaç ve beklentilere uygun şekilde mutfakların tasarlamasına yardımcı oluyor. Balıkesir şubesi açılışını gerçekleştiren Kelebek Mutfak, tarz ve uyumun bir arada sunulduğu modern, şık ve fonksiyonel tasarımlarını yeni müşterileriyle buluşturuyor. Açılışa çok sayıda vatandaşta katıldı.

TURCAN: “ “MARKA BİLİNİRLİĞİ ÇOK BÜYÜK AVANTAJ”

Açılış töreninde konuşma yapan Uğur Can Turcan ; “Kelebek Mutfak, Türkiye’de mutfak sektöründe uzun yıllardır tanınan bir marka. Bu markanın bayisi olmanın getirdiği güven, marka bilinirliğinin çok büyük avantajları var.” şeklinde konuştu. Uğur Bey ise Balıkesir’de mutfak sektöründe bir eksiklik olduğunu ve bu sebeple Kelebek Mutfak Banyo’yu açtıklarını ifade etti.