Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BALIKESİR’DE BAYRAM HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

Balıkesir’de Ramazan Bayramı yaklaşırken çarşı- pazarda bayram için alışverişinde hareketlilik başladı. Bu sene 6 Nisan Cuma günü itibariyle başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde çarşıdaki dükkanlar geç saatlere kadar hizmet vermeye başladı.

Balıkesir’de Ramazan Bayramı yaklaşırken

Balıkesir’de bayram tatili öncesinde çarşı-pazarda hareketlilik göze çarpmaya başladı. 6 Nisan tarihi itibariyle Ramazan Bayramı tatiline girecek Balıkesirliler, arife günündeki alışveriş yoğunluğundan etkilenmemek için bayramlık kıyafet ve mutfak alışverişini yapmaya başladı. Balıkesir’in en hareketli caddelerinin başında gelen Milli Kuvvetler ve Anafartalar Caddesi başta olmak üzere çarşıdaki dükkanlar geç saatlere kadar vatandaşlara hizmet veriyor.  Kıyafet satışı yapan dükkanların yanı sıra tatlıcılar bayramlık baklava siparişlerini almaya başladı.

 

PAZARYERİ DE HAREKETLİ

Öte yandan Ramazan Bayramı öncesi mutfak ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar pazaryerlerine akın ediyor. Vatandaşlar, 9 günlük Ramazan Bayramı’nda pazaryerlerinin kurulmayacak olmasından dolayı sebze ve meyve ihtiyaçlarını karşılıyor. Marketlere göre daha taze ve uygun fiyata satıldığı pazaryerlerinde temel ihtiyaçlar arasında yer alan domates 20-30 lira, biber 50-60 lira, salatalık 20-25 lira, patates 20 lira, soğan 20 lira, marul 15-20 lira, portakal 15-20 lira, elma 25-30 lira, maydanoz 7.5 lira, dere otu 10 lira, roka 10 liradan satışı yapılıyor.