İlçe Belediye Başkan Adaylarının belirlenme süreciyle ilgili Ankara’da olan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliğine katıldı

İSTİKLAL ŞAİRİNİN DOĞUM GÜNÜ

Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarıyla ilgili Başkent’te çalışmalarını sürdürüyor. Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Mehmet Akif Ersoy’un 145. doğum yıl dönümüne katıldı.

YILMAZ, TACETTİN DERGAHI’NDA

Tacettin Dergahı’ndaki programa AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa milletvekilleri ile Hasan Basri Çantay’ın yeğeni Latif Bey ve Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Ersoy Argon da katıldı.

YAZICIOĞLU’NA ZİYARET

Yücel Yılmaz, Tacettin Dergahı’ndaki Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrinde de dua etti. Öte yandan ilçe belediye başkan adaylıklarıyla ilgili çalışmaların büyük ölçüde netleştiği, MHP ile yapılacak ittifak görüşmelerinin tamamlanmasıyla önümüzdeki hafta açıklanabileceği öğrenildi.

İlçelerde sıkı çalışma

Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenme sürecinde AK Parti Genel Merkezi’yle tam koordinasyon halinde çalışıyor. İlçelerinde karşılıkları olan, AK Parti’ye farklı kesimlerden de oy taşıyabilecek isimler üzerinde ince elenip sık dokunuyor.