Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü, bu sene 7.si düzenlenen Su Kayıp ve Kaçakları Forumu ve Sergisi programına katıldı

BASKİ Genel Müdürlüğü, 7. Su Kayıp ve Kaçakları Forumu ve Sergisi programına katıldı.  WOW İstanbul Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda; su kaynaklarının en etkin biçimde kullanılması, içme suyu temininde gelir getirmeyen su kayıplarının azaltılması, verimlilik iyileştirmeleri, entegre su yönetimi, başarılı örnek uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması gibi konular ele alındı. BASKİ Genel Müdürlüğü, Kentsel Su Yönetiminde yaşanan problemlerin çözümleri esnasında kullanılan çevre teknolojileri projesiyle stantta yerini aldı. 7. Su Kayıp ve Kaçakları Forumu ve Sergisi programına 30 Büyükşehir Belediyesine bağlı su ve kanalizasyon genel müdürlükleri, 81 ilden belediyeler, 100’den fazla firma, idare, kurum, kuruluş ve ilgili sektördeki üst düzey temsilcileri ile 12 ülkeden 118 kişi katılım gösterdi.

İZZET GÜNAL KONUŞMA YAPTI

Fuarın ilk günü, Tarım ve Orman Bakanlığı E.Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’nın başkanlığını yaptığı “Suyun Geleceği: Liderlik ve Politikalar” konulu oturumda, BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü Ali Sağlık, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürü Ahmet Demir ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş  konuşmacı olarak yer aldı.