Bem-Bir-Sen sendikası devam eden yangınların en etkili olduğu bölgelerden Muğla-Marmaris’te Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerini ziyaret etti.

Bem-Bir-Sen sendikası devam eden yangınların en etkili olduğu bölgelerden Muğla-Marmaris’te Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerini ziyaret etti.
Balıkesir Bem-Bir-Sen’ den yapılan açıklamada, ‘Yangına koşarak giden, uyku nedir bilmeyen, evlerinden ayrı günlerdir Yeşil Vatan savunması yapan Kahraman İtfaiye Memurlarımızın ihtiyaçları noktasında Bem-Bir-Sen olarak her daim hazır olduğumuzu ifade ederek, gıda, temel ihtiyaçlar, ilaç ve tıbbi malzemeler ve muhtelif ihtiyaçlar olmak üzere İtfaiye Memurlarımıza destekte bulunduk. Ege ve Akdeniz Bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarını söndürmek için insanüstü bir gayret sergileyen itfaiye ekiplerimizin vermiş olduğu kahramanca mücadeleden ötürü minnettarız. 50 dereceyi aşan zorlu sıcaklıkta özveriyle çalışarak Vatan Savunması yapan Kahramanlarımıza yangınların en kısa sürede söndürülmesi ile kazasız belasız evlerine dönmelerini temenni ediyoruz. Her bir İtfaiye Memurumuza ayrı ayrı teşekkürler ediyorum’ açıklaması yapıldı.
Balıkesir Bem-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı D. Cenk Davulcu, Şube Başkan Yardımcıları Kerim İrevül ve Volkan Hedef ile Muğla’nın Milas İlçesi’nde orman yangınlarıyla canla başla mücadele eden Balıkesir Büyükşehir Balıkesir Büyükşehir itfaiye erlerini ve bölgede çalışan diğer ekipleri ziyaret etti.
Akdeniz ve Ege şeridini kasıp kavuran orman yangınlarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın Milas ve Marmaris İlçelerinde destek vermeye devam ediyor. Balıkesir Bem-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı D. Cenk Davulcu, Şube Başkan Yardımcıları Kerim İrevül ve Volkan Hedef, Geçtiğimiz gün, yaklaşık 11 gün önce orman yangınlarının başladığı Muğla’nın Milas İlçesi ile Yeniköy ve Kemerköy Termik Santrallerinin yakınlarındaki mücadele çalışmalarına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye çalışanlarını ziyaret ederek destek verdi. Bem-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı Cenk Davulcu, Orman yangınlarının yaralarını devletimiz ve halkımızla beraber saracağız. İnşallah yanan bölgelere yeniden fidanlar dikerek eski haline kavuşturacağız’ dedi.