Cumhur İttifakının Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, birlik içerisinde hareket ettikten sonra çözülemeyecek bir sorun olmadığını söyledi.

Cumhur İttifakının AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir’i tanıdığını, sorunları ve çözüm yollarını iyi bildiğini belirtti. Karesi Belediyesinde ziyaretçilerini ağırlayan Yılmaz, her fırsatta Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla ilgili proje ve çalışmalarını vatandaşlarla paylaşıyor. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Yücel Yılmaz, “Ben bu şehrin evladıyım. Balıkesir’i tanıyor, sorunlarını ve çözüm yollarını iyi biliyorum. Birlikte çözemeyeceğimiz sorun yok.  Eğitim taburlarında söylenen bir söz vardır, ‘zoru başarırız, imkansız biraz zaman alır’. Her görüş ve öneriden faydalanmak, talepleri karşılamak, sorunları çözüme kavuşturmak için hemşehrilerimle yüz yüze iletişim kanallarımız her zaman açık” diye konuştu.

ANNE DUASI ALDI
Seçim startının ardından vatandaşlarla her an temas ve iletişim halinde olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, gece-gündüz demeden çalışıyor. Fırsat bulduğunda ailesine de zaman ayıran Yücel Yılmaz, Pazar günü rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören annesini de ziyaret edip elini öptü hayır duasını aldı. Anne Yılmaz’ın sağlığının iyi olduğu öğrenildi.