Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

“BÖYLE BİR İLGİ GÖRMEDİM”

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, Sembol Medya’yı ziyaret etti. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük ve partililerin de yer aldığı ziyarette yerel seçim sürecini değerlendiren Turhan Çömez, sahada yoğun bir ilgiyle karşılaştığını ifade etti. Çeyrek asırdır Balıkesir siyasetinin içerisinde yer aldığına dikkat çeken Çömez, “Çarşı pazarda gördüğümüz vatandaşlar durumdan memnun değiller. Bu durum sandığı nasıl etkileyecek bilmiyoruz ama sıkıntılar var. Köylerin birçoğu da boşalmış. İnsanlar bezmiş, yorulmuş. Sahada yoğun bir ilgi görüyorum, bunca senedir siyasetin içindeyim böyle yoğun bir ilgi görmedim” dedi.

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük ve partililerle birlikte Sembol Medya’yı ziyaret etti. Yerel seçim süreciyle ilgili değerlendirme yapan Turhan Çömez, sahadan olumlu dönüşler aldığını ifade etti. İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, SEMBOL Medya Grubu Başkanı Semih Bolluk’a projelerinin yer aldığı kitapçığı takdim etti.  Vatandaşların ekonomik sıkıntılarla boğuştuğuna dikkat çeken Çömez, “Çarşı pazarda gördüğümüz vatandaşlar durumdan memnun değiller. Bu durum sandığı nasıl etkileyecek bilmiyoruz ama sıkıntılar var. Köylerin birçoğu da boşalmış. İnsanlar bezmiş, yorulmuş. Sahada yoğun bir ilgi görüyorum, bunca senedir siyasetin içindeyim böyle yoğun bir ilgi görmedim. Biz her gittiğimiz yerde kendi vizyonumuzu, projelerimizi ortaya koyuyoruz” dedi.

“SONUCUN İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Yerel seçimlerin kendine özgü dinamikleri olduğunu ifade eden İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez.  “Ben siyaseti rasyonel bir temelde yapıyorum. Projelerimizi genelde sivil toplum kurumlarına yaptığımız ziyaretlerde anlatıyoruz. Kahvehanelerde insanlar projelerimizi sormuyor daha çok kendi durumlarını, ne olacak memleketin hali gibi sorular yöneltiyorlar. Biz sonucun iyi olacağını görüyoruz sahalardaki yansımalarda. Yerel seçimlerin kendine özgü dinamikleri var. Parti olarak bir duruşumuz var. Yarım asırdır Balıkesir siyasetinde yer alıyorum. Siyaseti nasıl yaptığımı kamuoyu biliyor” dedi.