Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Büyükşehir şirketlerinin yönetim kurullarına kendilerini yazdırdılar, huzur haklarını % 400 arttırıp hortumu kendilerine bağladılar!

Seçimden önce “Dışarıdan bürokrat

Seçimden önce “Dışarıdan bürokrat getirmeyeceğim” diyen Ahmet Akın, hem Büyükşehir’i ithal bürokratlarla doldurdu, hem de Balıkesirlilerin parasını onlara yağdırıyor

Büyükşehir’in şirketlerinden BAGYAŞ ve BALPAŞ’ın olağanüstü genel kurulundan, ‘Ballı huzur hakkı’ zammı çıktı. 31 Mart’tan önce 1 asgari ücret olan yönetim kurulu üyeliği huzur hakları, 3 ila 4 kat arttırıldı

80 bin TL’yi bulan huzur haklarını, Ahmet Akın’ın dışarıdan ithal ettiği bürokratlar alacak…

KENDİLERİNE % 400 ZAM YAPTILAR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Balıkesir Gayrimenkul Yatırım ve Gıda A.Ş.(BAGYAŞ) ile Pamukçu Termal Turizm ve Ticaret A.Ş.(BALPAŞ) şirketlerinin olağanüstü genel kurul toplantısı Ahmet Akın başkanlığında yapıldı. Yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği toplantıda şirket yönetici- lerinin huzur hakları % 400 artırıldı.

HUZUR, İTHAL KURMAYLARIN HAKKI!

Genel Kurul’da, Başkan Ahmet Akın ve Mülkiye Baş Müfettişi Melih Özay’ın huzur hakları, 80 bin TL yapıldı. Genel Sekreter Naki Çetin, Özel Kalem Müdürlüğü ve Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığını yürüten Hülya Cebeci’nin huzur hakları ise 60 bin TL seviyesine çıkarıldı. Yönetime alınan Mali Hizmetler Daire Başkanı Gülten Kaçmaz da 60 bin TL alacak.

SEFASINI İTHALLER SÜRECEK

Yani seçimden önce cefayı Balıkesirliler çekti ama, Ahmet Akın başkanlığındaki yeni Büyükşehir’in sefasını ithal bürok-ratlar sürecek. Bilindiği gibi Melih Özay da, Naki Çetin de, Hülya Cebeci de seçimden sonra Büyükşehir organizasyonuna dahil olan ithal bürokratlar. Söz konusu huzur hakları, 31 Mart seçimlerinden önce 1 asgari ücretti.

AKIN ZAMLARA CEVAP VEREMEDİ

Hafta sonu basınla yapılan kahvaltıda yönetim kurulu üyelerine yapılan bu fahiş fiyat artışının sebebini soran gazetecilere, Başkan Ahmet Akın, “Ben şirket yönetim kurulu huzur haklarından herhangi bir ücret almayacağım” diye cevap verdi. Ama bu zamların hangi gerekçeyle yapıldığına dair bir cevap yok. İthal kurmaylar şirketleri resmen arpalığa çevirdi.