Burhaniye ilçesinde bir inşaat firmasında çalışan işçi canına kıymak istedi. Çalıştığı inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkışan E.E. isimli işçi polisin uzun süren çabaları ve ikna çalışmalarının neticesinde intihardan vazgeçirildi.

Bugün öğle saatlerindeki olay Cumhuriyet Mahallesi, Uysal Bulvarı, 91. Sokak’ta yaşandı. Bu adresteki bir inşaat firmasına ait 6 katlı binanın çatısına çıkan E.E., iddiaya göre,  işçi olarak çalıştığı şirketten parasını alamadı.  Ekonomik kriz nedeniyle sıkıntı çektiği ve parasını alamadığı için bunalım geçirdiği belirtilen inşaat işçisi, çalışmış olduğu inşaat halindeki binanın 6. katından kendisini atmayla kalktı.

POLİSİN SAATLER SÜREN ÇABASI SONUÇ VERDİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.  İtfaiye görevlileri ve sağlık ekiplerinin tedbir aldığı olay yerinde binaya çıkan uzman ekipler inşaat işçisini sakinleştirmeye ve intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Saatler süren çabaların sonucunda polisin ikna etmeyi başardığı işçi intihardan vazgeçirildi. Sağlık kontrolü yapılan E.E. ifadesi alınmak üzere İvrindi İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
E.E.’nin Van merkez nüfusuna kayıtlı olduğu, Edremit ilçesinde ikamet ettiği, inşaat firmasının Burhaniye’deki inşaatında işçi olarak çalıştığı ve bir süredir parasını alamadığı için intihara kalkıştığı kaydedildi.

Burhaniye’deki intihara teşebbüs olayıyla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.