AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Gönen’de vatandaşlarla buluştu. Canbey, Cumhur İttifakı AK Parti Gönen Belediye Başkan Adayı Erdinç Odabaşı ve AK Parti Gönen İlçe Teşkilatı ile birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Plevne mahallesinde esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Canbey, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Erdinç Odabaşı ve teşkilat mensupları, Gönenliler’in yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyen Canbey ve Odabaşı önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Merkezdeki ziyaretlerden sonra Cumhur İttifakı heyeti Sarıköy ve Karşıyaka mahallelerinde Roman vatandaşları ziyaret etti. Roman vatandaşların göstermiş olduğu ilgi ve sevgiye teşekkür eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Roman vatandaşlarımız için yaptığı hizmetleri devam ettirerek, Gönen’de ve Balıkesir’de yaşayan tüm Roman kardeşlerimizin istekleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak talepleri yerine getirmeye çalışacağız. Gönen Belediye Başkan Adayımız Erdinç Odabaşı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yücel Yılmaz’a vereceğiniz destek ile Cumhur İttifakı’nın zafere ulaşması ile önümüzdeki süreçte Balıkesir’in tüm sorunlarını çözüme kavuşturacağız.” şeklinde konuştu.

Canbey: “Gönen Kazanacak, Balıkesir Kazanacak!”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in katılımıyla Sarıköy Meydanında Cumhur İttifakı mitingi gerçekleşti. Mitingde konuşma yapan Milletvekili Canbey 31 Mart’ın Gönen için; yatırımın, gelişimin, hizmetin ön planda tutulduğu bir belediyecilik anlayışının devamı niteliğinde önemli bir seçim olduğuna vurgu yaptı. “Gönen güçlü ve istikrarlı bir yönetim anlaşıyla gelişmeye devam edecek. Cumhur ittifakı olarak, Gönen’in sahip olduğu imkanları daha da artıracağı bir döneme talibiz.” dedi.
“Önümüzdeki dönemde sizlerin de teveccühü sayesinde Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğine, Büyükşehir Belediyesinin destekleri eklenecek ve biz Milletvekillerinin de Ankara’daki temasları sonucunda Gönen Kazanacak, Balıkesir Kazacak inşallah.” diyen Canbey, “Bu sebeple 31 Mart Yerel Seçimlerinde gerek Gönen’in gerek Balıkesir’in AK Parti iktidarıyla ve Cumhur İttifakıyla gelişip kalkınması için, güzelliklerin ve mevcut imkanların değerlendirilmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde Yücel Yılmaz’a, Gönen Belediyesi’nde Erdinç Odabaşı’na desteklerinizi istiyorum.” şeklinde konuştu.

“2002’den beri Baharı yaşıyoruz”

CHP’nin 31 Mart sloganına atıfta bulunan AK Parti Milletvekili Canbey, “Martın sonu bahar diyorlar, başarılı olacaklarını ve bu sayede ülkeye baharı getireceklerini söylüyorlar. Ancak onlara Sarıköy meydanından sesleniyorum, Allah’a şükürler olsun ki bu memleketin her şehrine, ilçesine caddesine, sokağına bahar 2002 yılında AK Parti iktidarıyla, Recep Tayyip Erdoğan’la geldi ve biz o günden beri baharı yaşıyoruz. Onlar geriden takip ederek hayal kurmaya devam etsinler biz ilerlemeye son hızla devam edeceğiz.” dedi.