AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, muhalefet partilerine meydan okudu.  Canbey, daha ilçelerdeki adaylarını belirleyemeyen Millet İttifakı’nın Balıkesir’i paylaşmaya kalkmasını trajikomik olarak değerlendirdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Mustafa Canbey, AK Parti olarak 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerde Balıkesir’de de Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçelerinde Belediye Başkanlıklarını kazanacaklarını söyledi. Aynı zamanda sosyal medyanın iyi bir kullanıcı olan Milletvekili Canbey, yaptığı paylaşımlar ile muhalefetteki Millet İttifakının partileri CHP ve İYİ Parti’yi kendilerini yönetemezken Balıkesir’de belediye seçimlerini kazanacakları iddiasında bulunmalarının komik olduğunu ifade etti.

DAHA ADAYLARINI BELİRLEYEMEDEN BALIKESİR’İ PAYLAŞIYORLAR
Soyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Balıkesir’i paylaşamayan ve birçok ilçede daha adaylarını bile belirleyemeyen Millet İttifakı, belediye mi kazanacakmış! Hadi bakalım.”

BİZ MİLLETE HİZMETE SEVDALIYIZ
AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Millet İttifakı’nın düştüğü acizliği gözler önüne sererken, Cumhur İttifakı’nın ise tüm adayları ile milletin huzuruna çıktığını ve hizmet için durmaksızın çalıştıklarını ifade etti. Canbey, “Bir yanda Balıkesir’i paylaşma hesapları yapan Millet İttifakı diğer yanda ise şehrine hizmet etme sevdalısı Cumhur İttifakı” diyerek seçime hazır olduklarını, en iyi değerlendirmeyi de sandıkta milletin yapacağını kaydetti.