CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, Ağustos ayı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde satış kararı çıkan Lunapark alanıyla birkaç gün içerisinde yargı yoluna gideceklerini belirtti.

 

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlere mali kaynak oluşturmak amacıyla satma kararı aldığı ve ağustos ayı meclis toplantısında satma kararı aldığı Lunapark alanıyla ilgili CHP’den yeni bir hamle geldi.  CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı, Lunapark alanının satışının iptal edilmesi için yargı yoluna başvuracak.  Lunapark alanının değerli bir bölge olduğunu ve buranın halkın beklentileri doğrultusunda değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, partili avukatların konuyla ilgili çalışmaları tamamlamak üzere olduğunu belirtti. Lunapark alanıyla ilgili fikirlerini düzenledikleri basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurduklarını vurgulayan Şehirli,  “ Gümüşçeşme Mahallesi’ndeki lunapark alanının meydan, park şeklinde değerlendirilip şehre kazandırılmasını ve satılmaması gerektiğini söyledik. Bu düşüncelerimizi de halkımızla paylaştık.  Meclis toplantısında oylar eşit çıkmasına rağmen başkanın oyunun iki oy yerine geçtiğinden dolayı buranın satışıyla ilgili karar çıktı. Ancak biz buranın halkın ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğümüz için konuyu yargıya taşıyacağız. Avukatlarımız bölgeyle ilgili çalışmalarda sona geldi. Bu hafta içerisinde mahkemeye gideceğiz. Beklentimiz alınan bu yanlış kararın yargıdan dönmesidir. Bu alan çok değerli bir yer ve yarın satıldığı değerin çok üzerinde bir para vererek bile alınamaz” dedi.

 

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Parti çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, “Sadece seçim dönemlerinde değil seçimlerin olmadığı zamanlarda halkımızın içindeyiz. Programlı etkinliklerde partimizi temsil ediyoruz. Bugün de Balıklı’daki güreşleri takip ettik. Bir yandan Altıeylül’de halkımızın bize verdiği muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz diğer yandan da yarın seçim varmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.