Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Bahçelievler Mahallesi’ne yapılması planlanan Spor komplekslerinin ilki için Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile protokol imzaladı. İnşa edilecek tesisle beraber Altıeylül’ün ilk kapalı yüzme havuzu da faaliyete geçecek.

 

PROJEDE İMZALAR ATILDI

 

Hasan Avcı’nın seçim vaadlerinden biri olan spor kompleksi projesi hayata geçiriliyor. Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Asuva Park yanındaki alana Spor Toto işbirliği çerçevesinde dev bir spor kompleksi inşaa edilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın onayı sonrasında Spor Toto Teşkilatı ile de görüşmeler yapan Başkan Avcı gerekli onayları alarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksinin imzalarını attı.

 

AVCI: PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK

 

Milletvekili Adil Çelik’in de katılımıyla imzalanan projenin detaylarını anlatan Avcı” İlçemizde seçim zamanı adaylığımız açıklandığında 2019-2023 stratejik eylem planını ve projelerimizi hazırlamıştık. Bunların içerisinde içinde kapalı yüzme havuzunun da bulunacağı Spor Kompleksleri projemiz vardı. Bakanımızında onayı doğrultusunda dev tesisimizin imzalarını attık” dedi.